Selecteer een pagina

Boeken over Slaapyoga

Boeken over Slaapyoga

Slaapyoga en Yoga Nidra zijn niet hetzelfde. Over Yoga Nidra zijn vele boeken geschreven, over slaapyoga slechts weinig. Op deze pagina vind je er enkele.

Boeken over Slaapyoga

Boeken over slaapyoga. Frederic Leighten. Sleeping June 1895.

Boeken over Slaapyoga

Het leven is minder ingewikkeld

Goed dat je navraag doet. Het gaat een stuk beter wat slapen betreft! Dat is echt heel fijn! Ik merk dat een paar keer per dag een slaapyoga moment me echt helpt om een rustiger hoofd te hebben ’s nachts. 

Slapeloze nachten heb ik niet vaak meer, er is dan meestal een reden en dat is dan toch minder irritant!

Boeken over Slaapyoga

Boeken over slaapyoga

Slaapyoga en Droomyoga door Tenzin Wangyal Rinpoche

Yoga Nidra vindt haar oorsprong in India, slaapyoga en droomyoga in Tibet. Yoga Nidra is in het midden van de vorige eeuw ontwikkelt door Satyananda Saraswati, terwijl Slaapyoga al eeuwenoud is. Dat maakt dit boek van de Tibetaanse lama Tenzin Wangyal Rinpoche het meest waardevolle boek over slaapyoga. Het boek is in het Nederlands vertaald onder de titel ‘De werkelijkheid van Slapen en Dromen

Je kunt het boek bestellen bij Bol.com en andere boekhandels.

Boeken over slaapyoga

Slaapyoga door Fidessa van Leeuwen en Kirstin Hanssen

Dit boekje gaat eigenlijk over yoga nidra en niet over slaapyoga. Dat is niet erg: de termen worden vaker door elkaar gebruikt. Slaapyoga: stil liggen, luisteren en ontspannen is eenvoudig en doeltreffend en bevat een cd met oefeningen.

Je kunt het bestellen bij Bol.com, Scheltema in Amsterdam en vele andere boekhandels.

Boeken over Slaapyoga

Dagelijkse slaapyoga oefeningen helpen je slaap te verbeteren

Inmiddels zijn we een paar weken verder. Hoewel ik nog steeds niet zo goed slaap als vroeger, voor de slapeloosheid begon, gaat het merkbaar beter. Voor een heel groot deel dankzij jouw cursus, daar ben ik van overtuigd!

Er zijn een paar elementen die ik uit je cursus heb gehaald die me ongelofelijk goed helpen. De belangrijkste is: de dagelijkse slaapyoga oefeningen. Wat goed en wat heerlijk. Bewuste rust.

Boeken over Slaapyoga

Slaapcursus

Welkom op de slaapyoga website van Nederland. Mijn naam is Rob de Ron. Ik ben zowel slaapyoga docent, als de oprichter van de eerste slaapcursus van Nederland, Wil je meer weten over de slaapcursus? Klik dan op onderstaande knop.

Boeken over Slaapyoga

Rob de Ron

Goed slapen leek hem de normaalste zaak van de wereld. Tot zijn vrouw slaapproblemen kreeg. Toen niets leek te werken, vroeg hij zich af of slaapyoga haar kon helpen weer te slapen. Wil je meer weten of heb je vragen? Klik dan op onderstaande knop.

Boeken over Slaapyoga

Yoga Nidra

Nidra is een Sanskriet woord dat slaap betekent. Hoewel Yoga Nidra daarom vaak wordt vertaald als slaapyoga is het niet hetzelfde. Er zijn zowel verschillen als overeenkomsten. Wil je meer weten over de Yoga Nidra? Klik dan op onderstaande knop.

Boeken over Slaapyoga

Boeken over slaapyoga. Night and Sleep(1878) Evelyn de Morgan (1855-1919). The Morgan Foundation. London.

Boeken over Slaapyoga

In de Media

Pagina’s