Selecteer een pagina

Boeken over Slaapyoga

Boeken over Slaapyoga

Slaapyoga en Yoga Nidra zijn niet hetzelfde. Toch worden de termen vaak door elkaar gebruikt, wat niet onlogisch is, want nidra betekent slaap. Over Yoga Nidra zijn inmiddels vele boeken geschreven, maar over slaapyoga slechts weinig. Op deze pagina vind je er enkele.

Boeken over Slaapyoga

Boeken over slaapyoga. Sleeping June (1895). Frederiq Leighton (1830-1896)

Boeken over Slaapyoga

Boeken over slaapyoga

Slaapyoga en Droomyoga door Tenzin Wangyal Rinpoche

Yoga Nidra vindt haar oorsprong in India, slaapyoga en droomyoga in Tibet. Yoga Nidra is in het midden van de vorige eeuw ontwikkelt door Satyananda Saraswati, terwijl Slaapyoga al eeuwenoud is. Dat maakt dit boek van de Tibetaanse lama Tenzin Wangyal Rinpoche het meest waardevolle boek over slaapyoga. 

Je kunt het boek bestellen bij Bol.com of de plaatselijke middenstand een groot plezier doen en het boek aldaar aanschaffen of bestellen.

Boeken over slaapyoga

Slaapyoga door Fidessa van Leeuwen en Kirstin Hanssen

Dit boekje gaat eigenlijk over yoga nidra en niet over slaapyoga. Dat is niet erg: de termen worden vaker door elkaar gebruikt. Slaapyoga: stil liggen, luisteren en ontspannen is eenvoudig en doeltreffend en bevat een cd met oefeningen.

Je kunt het boek bestellen bij  Bol.com,m of de plaatselijke middenstand een groot plezier doen en het boek aldaar aanschaffen of bestellen.

Boeken over Slaapyoga

Dagelijkse slaapyoga oefeningen helpen je slaap te verbeteren

Inmiddels zijn we een paar weken verder. Hoewel ik nog steeds niet zo goed slaap als vroeger, voor de slapeloosheid begon, gaat het merkbaar beter. Voor een heel groot deel dankzij jouw cursus, daar ben ik van overtuigd!

Er zijn een paar elementen die ik uit je cursus heb gehaald die me ongelofelijk goed helpen. De belangrijkste is: de dagelijkse slaapyoga oefeningen. Wat goed en wat heerlijk. Bewuste rust.

Slaapyoga. Rob de Ron (4)

Slaapcursus

Slaapyoga oefeningen vormen een belangrijk onderdeel van de Slaapcursus. Slaapyoga is niet moeilijk. Je gaat liggen en luistert. Toch zijn enkele basisvaardigheden noodzakelijk. Je leert ze in één dag. Daarna kun je direct thuis aan de slag. Wil je ook meedoen? 

Slaapyoga. Rob de Ron (2)

Rob de Ron

Goed slapen leek hem de normaalste zaak van de wereld. Tot zijn vrouw slaapproblemen kreeg. Toen niets leek te werken, vroeg hij zich af of slaapyoga ook haar kon helpen weer te slapen. Wil je meer weten over de Rob de Ron? Klik dan op onderstaande knop.

Slaapyoga. Rob de Ron (1)

Contact

Heb je vragen over slaap, slaapyoga of over de Slaapcursus? Of wil je misschien een slaapworkshop of slaaplezing organiseren voor werknemers, studenten of scholieren? Neem dan via onderstaande link gerust contact met me op.

Slaapyoga. Slaap yoga.

Boeken over Slaapyoga. Nacht en Slaap (1878) door Evelyn De Morgan (1855-1919).

Boeken over Slaapyoga

De getoonde werken bevinden zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 100 jaar of minder is. Van deze bestanden is vastgesteld dat er geen bekende auteursrechtaanspraken op rusten, alle aanverwante en naburige rechten daarbij inbegrepen. 
.
Boeken over Slaapyoga

Boeken over Slaapyoga

Droomyoga

Slaapyoga boek

Overige Blog Artikelen

Slaapyoga op Youtube